Følg os på Facebook, Instagram og YouTube

Om Vox 11


et unikt og internationalt anerkendt rytmisk vokalensemble
med dybe musikalske rødder i den jyske muld

 • Sangere

  Alter: Heidi, Helle og Tine

  Alter: Heidi Bisgaard Jondahl, Helle Lodahl Madsen og Tine Ohrt

   

  Sopraner: Camilla Elving Hyttel, Natasja Becker Vinther og Stina Nørgaard Schou.

   

  Tenorer: Jesper Albæk Byrialsen og Thue Thesbjerg.

   

  Bas og beat: Jonas Hove, Mogens Warming og Casper Zolon Nielsen.

 • Ledere

  Korlederrollen i Vox 11 udfyldes af gruppens faste sanger: Heidi Bisgaard Jondahl. Heidi er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med rytmisk korledelse som hovedfag og ernærer sig som professionel musiker. VOX11 blev oprindelig dannet og ledet af Gitte Frank, som var med i gruppen indtil 2009. Sidenhen har korlederrollen været udfyldt af Morten Vinther Sørensen samt Anders Hornshøj Laugesen.

 • Musikken

  Vox 11 synger groove-baseret a cappella musik inspireret af bl.a. R&B, pop, rock, singer-songwriter-musik såvel som det nyere nordiske klangunivers. Vox 11s lyd er kendetegnet ved en helt særlig samklang, der trækker store veksler på gruppemedlemmernes fælles musikalske opvækst (flertallet af sangerne har således sunget sammen siden gymnasietiden i Herning). Vox 11s repertoire består af egne kompositioner såvel som numre arrangeret af og til gruppen. Vox 11 har foreløbig tre CD-udgivelser på samvittigheden og derudover flere singler: Take Off fra 2008, Roots fra 2013 samt julealbummet Home For Christmas fra 2015. Nummeret To søstre fra Take Off blev i 2009 inkluderet på den amerikanske a cappella-opsamlings-udgivelse: Sing V: Groovus. I 2017 udgav Vox 11 singlen Frit land i forbindelse med deres deltagelse i afslutningsshowet ved DGI's landstævne i Aalborg. Singlen blev efterfulgt af en musikvideo i 2019. Herudover har Vox 11 været en del af DR2-udsendelsen En sang for Bayes (2012), ligesom gruppen blev udvalgt til at indsynge instruktions-CD’en Backwards in Reverse til Ørehængers nodehæfte af samme navn fra 2013. Klik her for at høre noget af musikken.

 • Koncerter

  Siden 2002 har Vox 11 haft en omfattende koncert- og turnevirksomhed. Gruppen har desuden deltaget i adskillige konkurrencer i både ind- og udland, hvor det undtagelsesløst er blevet til topplaceringer. I en række sammenhænge har Vox 11 optrådt for prominente skikkelser som fx HKH Dronning Margrethe, HKH prinsgemal Henrik, Grevinde Alexandra, tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen, Bent Fabricius Bjerre m.fl. Herudover har Vox 11 samarbejdet med en række nye såvel som mere etablerede kunstnere, fx MidtVest Pigekor, Mariagerfjord Pigekor, Morten Vinther (bariton i The Real Group og tidligere korleder af Vox 11) og Peter Lodahl (solisttenor på Den kongelige Opera). Klik her for at se vores kommende koncerter.

Facebook

YouTube